Dit hebben onze klanten ervaren...

Bert Louman
10

We hebben de samenwerking met van Overbeek makelaar als prettig ervaren. Goede communicatie en begeleiding. Duidelijke informatie met goede uitleg over de gang van zaken. Gaven geen valse verwachtingen af m.b.t. verkooptijd of prijs van het huis. Mochten wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, dan zullen we zeker overwegen om opnieuw Van Overbeek te vragen.

Bijlhout
8

Leuk en warm contact met de heer Van Ee en het uitnodigend telefooncontact met de secretaresse. Verder het actuele mailcontact.

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze van de makelaar Van Overbeek Amsterdam. De makelaar was duidelijk in zijn uitleg hoe het proces van de verkoop van het huis zou verlopen. Gaf goede informatie en maakte geen valse beloftes. Wij vonden het ook belangrijk dat hij zich aan de gemaakte afspraken hield. Hij informeerde ons goed over het aantal mensen die ons huis kwamen bezichtigen en gaf een goede inschatting over de prijs die we mogelijk konden verwachten bij verkoop. Hij was correct in zijn benadering. Maakte tijd om onze vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Ook hield hij ons tussen tijds goed op de hoogte van de gang van zaken. Wij hebben in volle vertrouwen het aan hem overgelaten om alles af te handelen m.b.t. de verkoop van het huis. Het enige wat we zelf hebben gedaan is de afhandeling voor de verkoop bij de notaris. Alles bij elkaar hebben wij de samenwerking met Van Overbeek Amsterdam als zeer prettige ervaren.

Loes Buijsman
10

Dit is heel prima verlopen. Enthousiast maar ook rustig en gestadig. Het is als verkoper al spannend genoeg. Ook de koper vertelde gelijk een klik te hebben. Topper die Jacqueline. Als ik haar baas was kreeg ze een bonus. Nu laat ik het bij complimenten en betalen van de rekening natuurlijk.

Anoniem
9

Enorm tevreden met Jacqueline. Ze werkt zelfstandig en stelt nooit teleur. We zouden haar zo weer kiezen.

Loes Buijsman
9

Tot nu toe vol lof. Het spannendste deel komt nu: de verkoop zelf.

Ineke Baron
8

Onze woning is nog maar net in verkoop, maar we hebben alle vertrouwen in Jacqueline. Vanaf het eerste gesprek. Ze is professioneel, ambitieus en prettig in het contact, en wij gaan er vanuit dat dat zijn vruchten af zal werpen. Tot nu toe erg tevreden dus!

Theo Meiling
8

Voelde goed

Anoniem
10

Serviceverlening van Overbeek Amsterdam is top - werd altijd keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen mbt verkoop van mijn appartement. Ook over de courtage was men bereid om met me mee te denken na een misverstand van mijn kant. Verkoopresultaat was ruim boven de verwachtingen waardoor ik meer kon bieden op mijn nieuwe woning.

Dhr. Yorrick Bussink
10

Uitstekend contact met makelaar. Prima advies en deskundigheid. Uitgebreid plan en goede strategie. Erg blij met mijn keuze voor van Overbeek en met name Jacqueline.

Bert Louman
10

Mijn man en ik zijn erg tevreden over het verloop van de contacten. We hebben erg prettige gesprekken met de makelaar gevoerd. Hierin heeft hij duidelijk zijn werkwijze en voorwaarden die worden gehanteerd uiteengezet. Alsook aangegeven wat de verkoopverwachtingen van onze woning mogelijk kunnen zijn. Nu zijn we benieuwd naar hoe de verkoop van het huis zal uitvallen en hoe snel dit word gerealiseerd.

Leo Lankamp
9

had de makelaar genomen voor de aan en verkoop , de aankoop was zeer goed verlopen en flink wat van de vraagprijs afgekregen.De verkoop moeten we nog even afwachten maar dat gaat ook wel goed komen. Leo Lankamp

Dhr. Bart van Vilsteren
8

Jacqueline van van Overbeek heeft ons doeltreffend en prettig geholpen. Zou van Overbeek absoluut aanraden.

Dhr. Reuvers
9

Meerde makelaars gesproken, maar het contact was direct uitstekend. Gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten en hoe het verdere verloop was

Deniz Ebren
10

Goede communicatie, goede en snelle service, vriendelijke medewerkers en vertrouwen in het proces en makelaar.

Henk ter Wal
8

is goed zo

Sonja Schoenmaker
9

We vinden de samen werking met rob zeer fijn, met intake gesprek was rob zeer goed voorbereid vanaf dat moment zeer tevreden. Hopelijk gaat de verkoop net zo goed als het gesprek

Hintje Van der Rijt
10

Goede voorlichting en behandeling

Bakker
10

Duidelijke en heldere benadering tijdens het gesprek en ook erg persoonlijk. Daarnaast goede fotos en snelle opvolging.

Anoniem
8

We zijn heel tevreden over Van Overbeek makelaars. Snel en betrouwbaar zijn de woorden die in mij opkomen.

Dhr. P Psychogios
10

Very helpful, explained things and advised accordingly during every step of the selling process. Highly professional, highly recommended.

Anoniem
8

Goed beeld van de markt (Noord) en aansluitende werkwijze en prijsinschatting. Mooie foto's en folder en prettige service en communicatie.

Mohammed Hossein Haidari
8

Goede zaak

Mevr. K. Stolker
10

Super fijne makelaar. Er was gelijk een klik en ik voelde mij gehoord. Het verkoopproces werd erg duidelijk uitgelegd en alles werd mij uit handen genomen. Ik ontving regelmatig updates en alles werd eerst netjes met mij besproken. Al met al ben ik super tevreden en zou ik deze makelaar iedereen aanraden!

Anoniem
9

Topmakelaar. Altijd bereikbaar. Prettig overleg. Wist meer voor het huis te krijgen dan wij als verkopers in gedachten hadden en wat zij zelf dacht dat haalbaar was. Meer kun je niet wensen als verkopende partij.

Yorrick Bussink
10

Tot nu toe een erg fijne samenwerking, ik heb veel vertrouwen in het eindresultaat

Wim van den Berg
9

Vanaf het eerste moment prettig contact met veel energie uitstraling. Goede tips hoe woning er netjes uitziet. Fraaie foto's en snelle service.

Dhr. Ringo Engelsman
10

Alles snel en proffesioneel geregeld. Alles wat de makelaar voorspeld had is uitgekomen. Niets dan lof.

Danielle Boitelle
9

Snel, betrouwbaar, steeds in overleg

Mevr. Cor Terstall
9

Het contact met de makelaar, was zeer professioneel en heeft bij ons een hele goede indruk gemaakt. Deze makelaar is dan ook bij ons zeer aan te bevelen, voor mensen die hun huis nog moeten verkopen.

Karlijn Stolker
10

Duidelijk, overzichtelijk en vertrouwd. Goed bereikbaar en geven duidelijk antwoord op alle vragen die ik heb. Presentatie van de woning is ook erg netjes

Dhr. Brandt
10

Contact met makelaar Pim Verdouw van Van Overbeek Amsterdam verliep probleemloos. Ter zake kundig, snelle response en prima inzet en service.

Anoniem
9

Deze makelaar heeft ons huis hoog in de markt gezet en goed verkocht. Zijn adviezen en begeleiding op alle fronten uitstekend

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was prima ben blij dat ik voor Van Overbeek heb gekozen en raad toekomstige verkopers aan dat ook te doen .

Van Oost
8

Een zeer prettig intake gesprek, wij voelde ons gelijk op ons gemak bij Pim. Zijn rustig optreden en belangstelling voor onze woning was zeker een pluspunt. Ook speelt mee dat hij de woning belangrijk hoger in de markt zet

Mevr. Meijer
9

Kundig commercieel en adequaat. Marktkennis prima. Bureau geeft prima service en mensen hebben een heel persoonlijke benadering.

Jurriaans
8

Zit nog in de beginfase maar tot nu toe gaat alles naar wens en hoop op een goed resultaat .

Mevr. Rita De Jong
9

Contact met de makelaar was goed. De makelaar kwam met een prima voorstel en de uitvoering daarvan is uitstekend verlopen.

Anoniem
10

Zeer professioneel team. Goede service, deskundige en zeer vriendelijke begeleiding. Ik raad deze makelaar absoluut aan.

Anoniem
10

Een prettige communicatie en maximaal verkoopresultaat doet mij deze makelaar van harte aanbevelen..

Dhr. Tichelaar
9

Een vertrouwde makelaar die zijn beloftes waarmaakt. We zijn goed geadviseerd en begeleid door het hele proces heen. Van Overbeek Amsterdam kunnen we bij iedereen aanbevelen.

Dhr. Faik
10

Het verkoop proces is goed verlopen dankzij Phillip. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Bedankt en tot snel!

Anoniem
9

Fijn en persoonlijk contact met dit makelaarskantoor, in het bijzonder met verkopende makelaar Jacqueline. Maar ook iedereen op kantoor was erg behulpzaam. Mijn woning werd snel verkocht, goede begeleiding tijdens het hele proces, goed bereikbaar en heldere uitleg.

Frans Horsten
10

Leuk contact maar uiteindelijk is ook het resultaat belangrijk. Ik heb goed hoop...

Diana Hulskamp
10

Geen feedback super tevreden 👍🏻 Op de verwarring van mij en mn vader na. Martin Opdam Diana hulskamp

Joan Belmer
8

Jacqueline is een open persoonlijkheid. Verder moeten we nog zien hoe alles verloopt maar ik heb er wel vertrouwen in

Anoniem
10

zeer tevreden, duidelijke afspraken en zeer goede verkoopprijs behaald.\n\nAanvankelijk geprobeerd woning zelf te verkopen maar wat ben ik blij dat ik toch voor deze man (pim) heb gekozen. Aardige joviale kerel en verstaat zijn vak!

Monique Starreveld
8

prettig contact zowel telefonisch als in gesprekken. Prettige manier van uitleg geven.

Kim Brandt
8

tot nu toe heeft alleen de intake en het te koop zetten van de woning plaatsgevonden. Dit gebeurde allemaal snel en professioneel. Ben benieuwd naar het vervolg!

Anoniem
10

Ik heb een hele goede ervaring met Van Overbeek Makelaardij. De service was prima, alles verliep kundig vlot en naar wens.

Terug
Recent bekeken