Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Alles ging heel vlot, goed geregeld, goede service, feedback. Erg prettige makelaar om mee te werken.

Dhr. Thijs Houtenbos
10

Wij zijn goed professioneel bijgestaan bij het verkopen van onze woning. Zeer tevreden met de goede zorgen en betrokkenheid van Pim Verdouw.

Anoniem
8

Professionele manier van werken waarbij ik direct een prettige ervaring had bij het eerste gesprek. Vervolgens prima begeleid en geholpen bij het maken van beslissingen rond de verkoop methode. Als ik een min punt moet beschrijven dan had er na dat er een koper gevonden was en het voorlopig koopcontract getekend was wel iets meer aandacht mogen zijn. Al met al een prima makelaar voor een prima prijs.

Anoniem
8

Contact verliep soepel en correct. Afspraken waren goed. Mooie brochure en site. Zaken snel afgehandeld. Zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Anoniem
8

Ik ben heel tevreden. Veel tussentijds contact. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Soms zijn dingen bestellen spannend. Hij kon me dan goed op mijn gemak stellen

Anoniem
8

Ik heb met van Overbeek een zeer fijne samenwerking gehad Zij nemen alles uit handen. Vriendelijk dank Jarno

Ronald Klaarmond
8

de aanpak van de makelaar - wij hebben weinig ervaring met makelaars - lijkt ons heel professioneel en stelt ons op ons gemak

Anoniem
9

Wat een toppers! De makelaar heeft ons goed geadviseerd hoe ons huis te verkopen. Hierdoor hadden zij de woning snel verkocht voor een super bedrag. Complimenten ook voor de dames op kantoor, zij hebben ons altijd goed te woord gestaan en goed geïnformeerd. Wij gaan Van Overbeek Amsterdam zeker aanraden bij anderen.

Anoniem
8

Professionele verkoopbegeleiding: goed advies, persoonlijk contact en vlotte afhandeling van gehele verkoopproces.

Anoniem
8

Had goede voorbereiding en duidelijk uitgedacht verkoopplan. Was ook betrokken bij het verkoopproces. Alles ging (soms te) snel, maar tevreden resultaat.

Anoniem
8

Duidelijke informatie. Goede service en advies. Word op tijd gebeld van tevoren voor bezichtiging en goed overleg daarin.

Anoniem
9

Van Overbeek makelaars zijn zorgvuldig en correct in mondelinge en schriftelijk communicatie. Het is een prettige en deskundige partij om zaken mee te doen. Na iedere bezichtiging was er direct een terugkoppeling heel prettig! Geen blabla makelaar waar je uiteindelijk niets aan hebt . Een aanrader.

Anoniem
10

Jacqueline Van Stralen, makelaar bij Van Overbeek heb ik ervaren als een hele professionele, positieve, nuchtere en toegankelijke makelaar. Ze is niet bang om hoog in te zetten en dat heeft ertoe geleid dat we ons huis heel goed hebben verkocht. Veel ervaring, zowel op de huizenmarkt als met mensen. Ik ben heel tevreden en raad Van Overbeek zeker aan!

Int Pos
9

Makelaar is persoonlijk, handelt zeer transparant en efficiënt en heeft een goed empathisch vermogen.

Anoniem
8

....................................................................................................

Anoniem
8

De heer B ter Haar heb ik leren kennen als belangstellende bij een door Makelaarskantoor VanOverbeek aangeboden woning Hij heeft een prettige en korrekte houding ten aanzien van de belangstellenden Luistert goed naar de vragen en besantwoord deze zo persoonlijk mogelijk Naar aanleiding van deze ervaring heb ik hem gevraagd Krrkstraat 34 te verkopen Hij houdt de verkoper goed op de hoogte van de ontwikkelingen en ik ben zeker tevreden over de gang van zaken

Anoniem
9

Zeer prettig kantoor en makelaar om mee te werken. Zijn professioneel, houden je voldoende op de hoogte gedurende het verkooptraject, altijd goed bereikbaar en komen afspraken na.

Anoniem
10

De technische adviezen die ik kreeg bij bezichtiging van woningen gaven het gevoel dat er goed meegedacht werd over eventuele meerkosten door aanpassingen en opknapwerkzaamheden.

Anoniem
8

Denkt mee en ontzorgt ook op onderdelen die minder voor de hand liggen. Een vast aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Anoniem
9

Van Overbeek heeft mij snel, met goed resultaat en op een prettige manier geholpen. Mijn huis was binnen twee weken verkocht.

Noeki Schmidt
7

Bij de bezichtiging van een woning kwam ik in contact met Branko ter Haar en vond hem prettig in de omgang Hij gaf goede voorlichting over de woning en luisterde naar je vragen Daarnaast werd mijn indruk ondersteund door de goede presentatie dmv een map met aanwijzingen voor de verkoop van een huis

Anoniem
10

Mijn ervaring met Van Overbeek, en met Branko specifiek, zijn heel prettig geweest. Het kopen van een huis in Amsterdam is niet makkelijk maar het is desondanks heel snel gelukt, wat ik zonder meer te danken heb aan de makelaar. Door het snelle handelen van Branko heb ik, volledig tegen mijn verwachting in, dit huis kunnen kopen. Ik zou Van Overbeek van harte willen aanbevelen!

Anoniem
9

Vriendelijk, netjes, correct en professioneel. Ik verhuisde naar het buitenland voor de levering en liet dus alles in zijn handen en het ging goed.

Anoniem
9

Prima service, verder een goede en een snelle terugkoppeling; denkt goed mee met de klant. Goede kennis van de lokale markt en de bijzonderheden.

Anoniem
8

Alle contacten verliepen snel en duidelijk, ik kreeg goede adviezen en de afhandeling was heel plezierig.

Anoniem
10

ik heb alle punten als uitstekend beoordeeld daar er werkelijk niets op aan te merken was. De hele traject is van begin tot einde perfect verlopen. Van alle superlatieven - professioneel, integer, plezierig etc - was voor mij het aller belangerijkst de rust en kalmte waarmee de spannende kanten behandeld werden, Het gevoel van: laat dat maar aan ons over, dat komt wel goed. En zo was het ook. Alle eer aan Branko, die voor ons Van Overbeek was.

Anoniem
9

Van Overbeek is gewoon een prima en hele goede makelaar . Ze komen afspraken altijd na, zijn zorgvuldig en correct in mondelinge en schriftelijk communicatie en een prettige en deskundige partij om zaken mee te doen. Geen blabla makelaar waar je uiteindelijk niets aan hebt . Kortom , bij de verkoop of aankoop van een mogelijk volgend huis ga ik zeker weer met van Overbeek in zee !

Anoniem
9

Erg goede en prettige makelaar. Verstand van zaken. Pragmatisch. Persoonlijk. Eerlijk. Absoluut aan te raden.

Anoniem
9

Prettig contact, een goede makelaar die weet waar hij over praat. Er staat ook een zeer goed kantoor achter, die de zaken goed voor elkaar hebben

Anoniem
10

Hele goede dienstlening vanaf het begin tot het eind. Alles heel soepel verlopend, goede advies en begeleiding, professionele en deskundige aanpak, en zeer vriendelijke kandidaat-makelaar. Echt heel blij mee, heel goed en professioneel geholpen. We zullen jullie aanraden aan iedereen die hun woning willen verkopen. Qua prijs kwaliteit is Van Overbeek Amsterdam ook helemaal super, niet duur en super goed werkzaamheden verricht en geleverd. Ech top! Jullie verdienen een 10 overal. Tevreden klant = goede reclame voor de zaak Nogmaals enorm dank, van Overbeek Amsterdam.

Anoniem
9

Zeer prettig contact, laagdrempelig bereikbaar, ter zake deskundig. Goed aanbod via de mail (dagelijks) van nieuwe woningen. De aankoopmakelaar gaf direct aan als er een voor ons geschikt pand bij zat. Hij was ook zakelijk naar andere partijen toe. Duidelijke adviezen gekregen, ook als de voor ons geschikt lijkende panden toch een negatief advies kregen door onze aankoopmakelaar. Daarmee werd voorkomen dat wij een verkeerd pand zouden kopen. Ook konden wij zelf panden aanvoeren via Funda, zonder dat we ze via de makelaar kregen, ook daar werd serieus op in gegaan en heeft uiteindelijk zelfs tot aankoop van ons huis geleid.

Anoniem
9

Zeer goede bereikbaarheid en altijd snel met een antwoord op emails en telefoontjes. Ook prettig de bezichtigingen geregeld, wij zijn erg tevreden.

Anoniem
10

Martijn Bart, who works in cooperation with van Overbeek, did a fantastic job. We felt at any moment understood in our needs and wishes. With his profound knowledge about the housing situation in Amsterdam he provided us the all-roud support we were looking for and taking care that we will get value for our money.

Anoniem
9

Toont interesse, weet veel van de woningen en omgeving. Geeft een vertrouwd gevoel en is gemakkelijk in de omgang.

Anoniem
9

Prima ervaring met van Overbeek, snel terugbellen en reageren op vragen, ook van de backoffice. Ook het regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken is zeer prettig.

Anoniem
10

Martijn Baart was my maakelaar/agent. He was willing to work with me and be flexible to try different approaches (e.g. date / price combinations) to get a good price. Martijn kept me very well informed and took full responsibility for the execution of the sale. As I was based outside of Amsterdam for much of the sale process, I needed someone I could trust to just take care of things and Martijn was great in that regard. I would definitely recommend Martijn to others in Amsterdam who are looking to get the price that they deserve in a professional, effective and efficient way.

Anoniem
10

Mijn makelaar Frans van Zandvoort bij Van Overbeek makelaar kan ik van harte aanbevelen! Snelle communicatie en actie. Slimme doordachte onderhandelingen, zeer oplettend en zet zich geheel in voor de belangen van de koper. Hij is charmant en sympathiek en kan daarbij zeer daadkrachtig onderhandelen. Top makelaar!

Anoniem
10

Bekwaam, alert, uitstekend samenwerkend met collega's, komt afspraken na en neemt tijdig de juiste initiatieven. Geweldig inzicht in de woningmarkt en haalt het onderste uit de kan voor z'n cliënten Groot verschil met hetgeen ik meemaak met de makelaar van het huis dat ik aankocht. Dus ja, heb het ze al verteld, Van Overbeek krijgt alle denkbare reclame van mij richting mensen die hun huis willen verkopen dan wel een huis willen aankopen.

Anoniem
8

Prima makelaar, ook nadat de koop is beklonken. Goede prijs en goed advies. Altijd meedenkend. aanrader dus,

Anoniem
9

Zeer prettig geholpen door van Overbeek. Ook bij soms ingewikkelde contacten met de kopers konden we altijd op ze rekenen.

Anoniem
6

Verkoop is uitstekend gegaan, echter ik vond de bereikbaarheid van mijn makelaar zeer slecht. Duurde van lang voordat ik contact had bij vragen en ook informatievoorziening vanuit de makelaar over de voortgang was summier.

Anoniem
7

Nice makelaar good services good attention Nice to do business

Anoniem
9

Meerdere woningen bekeken met hem en ben hem ook dankbaar toen hij me waarschuwde bij een woning waar ik enthousiast over was die te hoog geprijsd was en ook mogelijke bouwkundige problemen lagen m.a.w. het me afraadde en waar ik blij ben dat ik toch voor een andere woning koos waar ik nu heel blij ben

Anoniem
9

Via vrienden kwamen we op het spoor van makelaar Maurits Edens van Van Overbeek. Enthousiast, pro-actief en betrouwbaar. Maurits had ook een goed verhaal waarom hij en zijn kantoor de gevraagde courtage waard was. Afspraken werden correct nagekomen. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Anoniem
10

Ik kon het niet waarderen de makelaar hoog genoeg. Uitstekende follow-up tijdens het gehele proces, constructieve feedback en ondersteuning bij elke stap en belangrijkste, nooit gaven ze de zoektocht naar de juiste koper.

Anoniem
10

Ik ben helemaal blij met de ondersteuning die ik kreeg bij het zoeken en aankoop van mijn nieuwe woning. Ik kreeg altijd snel en deskundige terugkoppeling op mijn vragen, en de bereikbaarheid Was heel goed. De ondersteuning was heel professioneel.

Anoniem
9

We hadden een huis op het oog maar er waren meer gegadigden. Onze hypotheek adviseur adviseerde ons een aankoop makelaar te nemen. Dat hebben we gedaan en dat was een gouden greep! We zijn zo ontzettend goed geholpen. Vanaf het begin tot echt nog verder dan het eind. Bij alle afspraken was hij aanwezig en hele goede communicatie. Zelfs nadat we de sleutel hadden hebben we nog contact gehad of alles nog goed ging en of er geen gekke dingen nog op of aan het huis waren. Ook heel eerlijk in zijn werk. En je voelt je ook gewoon meteen stukken zekerder van je zaak omdat je aankoop makelaar natuurlijk al bekend is in dit wereldje ook kwa contracten met alle gekke woorden. Kortom super super super! Het is echt een aanrader voor iedereen!! HR Kieviet bedankt!!!!

Anoniem
8

Beschrijf uw ervaring en geef daarbij een goede onderbouwing aan zaken die ook voor anderen belangrijk kunnen zijn bij het kiezen van een makelaar. Hoe verliep uw contact met de makelaar, wat waren uw verwachtingen, en wat ging er goed of fout?

Anoniem
9

Deskundig, snel, betrouwbaar ! Kortom, zeer aan te bevelen! De makelaar was steeds bereid advies en uitleg te geven. De woning was binnen no time verkocht! Ik ben als verkoper ten alle tijde op deskundige wijze geholpen.

Anoniem
9

Wij zijn heel tevreden over onze makelaar Maurits. Hij is goed in communicatie, geduldig en legt alles goed uit. Wij hebben goed advies van hem gekregen om ons huis eerst op te knappen voor de verkoop. Hij begeleidt ons het geheel verkooptraject. Zijn begeleiding was persoonlijke gericht maar zeer professioneel. Vandaar dat wij binnen 6 weken de kopers hebben gekregen. Nogmaals dank Maurits! Nan en Mike

Terug