Huis verkopen in Amsterdam

Wil je je huis verkopen in Amsterdam? Dan is het prettig om bij alle stappen geholpen te worden. Schakel daarvoor een verkoopmakelaar in. Van Overbeek Garantiemakelaars helpt je bij vooronderzoek, verkoop en presentatie, onderhandeling en afronding. Je wordt dus in alle stappen van het verkoopproces begeleid. Zo zorg je ervoor dat je de juiste prijs ontvangt en kan je zonder zorgen je huis verkopen in Amsterdam.

 

De juiste vraagprijs voor het verkopen van je huis in Amsterdam

De huizenmarkt van Amsterdam is dynamisch en verandert constant. Het kan dus lastig zijn de juiste vraagprijs van te stellen. Toch is dit een belangrijke stap om je huis te verkopen in Amsterdam.

Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Verder zijn wij als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Amsterdam. Op basis daarvan kan een gunstige prijs worden vastgesteld.

Neem contact met mij op Meer informatie Wat is mijn huis waard?

Je huis zo goed mogelijk presenteren

Huizen in de hoofdstad zijn gewild, maar wil je een huis verkopen in Amsterdam, is een goede presentatie alsnog belangrijk. Je wil namelijk de best mogelijke prijs krijgen.

Wij zorgen daarvoor met een professioneel presentatiepakket. Dat betekent nette foto’s, een goede tekst en veel interesse. Natuurlijk plaatsen we je huis ook tussen onze eigen advertenties.

De juiste kopers selecteren en afspraken maken

Als je een huis gaat verkopen in Amsterdam kloppen er meestal veel geïnteresseerden aan. Van Overbeek Garantiemakelaars helpt je de serieuze kopers eruit te filteren. Wij maken met hen bezichtigingsafspraak. Zo ben je geen tijd kwijt aan plannen. Met onze jarenlange ervaring in het verkopen van huizen in Amsterdam weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Met vragenlijsten houden we bij wat de geïnteresseerden van het huis vinden. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden.

Voor een goede prijs je huis verkopen in Amsterdam

Huizen in Amsterdam zijn duur. Toch is er een grens aan wat je kan vragen. Goed kunnen onderhandelen is dus ook in deze markt belangrijk. Als Garantiemakelaar weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij de onderhandelingen om je huis te verkopen in Amsterdam. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken. Wij regelen een goede prijs voor je en zorgen dat alles netjes verloopt.