Uitmuntend in uitponding

  

In opdracht van stedelijke woningcorporaties binnen en buiten de stad, zoals Eigen Haard, neemt Van Overbeek Amsterdam de verkoop ter hand van voormalige huurappartementen. Inmiddels hebben wij ons dit unieke specialisme op basis van honderden transacties volledig eigen gemaakt.

Wie een bestaand ex-huur appartement in een specifieke Amsterdamse buurt of straat zoekt, en dat nu nog niet te koop staat, maakt bij Van Overbeek Amsterdam eenvoudigweg de meeste kans!
 

Voordeel koper

Voor een doorgaans zeer aantrekkelijk aankoopbedrag komt u in het bezit van een jarenlang perfect onderhouden woning of appartement. Doorgaans in buurten waarin al decennialang bewezen is dat het prettig wonen is in alle levensfases.
 

Voordeel corporaties

Corporaties die uitponden met Van Overbeek Amsterdam doen zaken met een in Amsterdam zeer goed ingevoerd makelaarskantoor met een uitstekende reputatie. We doorgronden de werking, nut en functie van woningcorporaties en begeleiden hen bij alle fases die een rol spelen bij uitponding. Een expertise die ter beschikking staat van alle Amsterdamse woningcorporaties die willen uitponden, maar ook van corporaties elders in Nederland.

Wilt u van deze preferente positie profiteren?

Neem dan snel contact op.