Van Overbeek Amsterdam best presterende Garantiemakelaar van het jaar

Elk jaar reikt Garantiemakelaars Nederland, een netwerk van 61 full-service NVM-makelaars, de prijs uit voor de best presterende Garantiemakelaar. Naast een reeks van andere felbegeerde prijzen is de “best presterende” traditiegetrouw de meest begeerlijke en eentje om trots op te zijn.

Pim Verdouw (l), directeur van Van Overbeek Amsterdam en Robert Haagsma (r) van Garantiemakelaars Nederland

Pim Verdouw (r), directeur van Van Overbeek Amsterdam en Robert Haagsma (l) van Garantiemakelaars Nederland

De prijs wordt toegekend aan de makelaar die gerelateerd aan het aantal verkochte woningen tevens de beste prestatiecijfers levert op het gebied van verkooptijd en het verschil tussen vraagprijs en koopprijs.

241 verkochte woningen in 2016

59 dagen gemiddelde looptijd landelijk gemiddelde: 197 dagen

4% onderhandelingsmarge landelijk gemiddelde: -4%

Het feit dat Van Overbeek Amsterdam bij maar liefst 241 woningen in staat is geweest in gemiddeld 59 dagen een nieuwe eigenaar te vinden is op zijn minst indrukwekkend. Daarmee is het tussen de vele makelaars die in onze hoofdstad te vinden zijn een resultaatgerichte partner om je huis te verkopen.

Niet alleen qua prestatiecijfers scoort Van Overbeek Amsterdam uitstekend, men heeft ook volop aandacht voor de klant getuige een gemiddeld reviewcijfer van 8,7!

Gemiddeld met 8,7 beoordeeld

Verkoop ook je huis met de best presterende Garantiemakelaar tegen een scherp tarief!
Als onderdeel van de best presterende Garantiemakelaar van het jaar wil Van Overbeek Amsterdam hun klanten en potentiele klanten deelgenoot maken van deze feestelijke mijlpaal. Daarom kunnen woningeigenaren de komende periode hun woning tegen een scherp tarief verkopen. Daarbij is de eerste afspraak en het advies geheel gratis en vrijblijvend.